Bancuri cu ingineri

 • Un inginer si 9 ASE-isti se tineau de-o parasuta (la propriu). ASE-istii: `Credem ca ne tine pe toti, nu-i asa inginerule?` Inginerul: `Voi n-ati facut Rezistenta Materialelor? N-o sa ne tina.` ASE-istii: `Ce-i aia Rezistenta Materialelor?` Inginerul: `Nu stiti? Va dati drumul si dati din maini.` ASE-istii o iau de buna si fac ce le-a zis inginerul. Intra in picaj si-l intreaba: `Si-acum ce facem?` Inginerul: `Nimic, e de-ajuns ca m-ati salvat pe mine, v-am pacalit, Rezistenta Materialelor e ca parasuta nu ne tinea pe toti.`
 • Abonare la newsletter
 • Un fost student la politehnica s-a transferat la Institutul Teologic. Prelegere. Atipeste. Parintele se apropie si-l intreaba: - Ce este forta Dumnezeiasca? Studentul trezindu-se, raspunde repezit: - Masa Dumnezeiasca ori acceleratia Dumnezeiasca!!
 • Un numar ia de sotie o fractie. Dupa un timp divorteaza. De ce?
  Fiindca fractia era ordinara.
 • Trei ingineri, un japonez, un american si un roman la o licitatie pentru construirea unui pod.
  Japonezul: - Dom`le, noi pornim constructia de pe ambele maluri in acelasi timp. In felul asta castigam timp si intalnirea o facem cu ajutorul GPS-ului, cu eroare de centimetri.
  Americanul: - Noi pornim constructia de pe ambele maluri in acelasi timp. In felul asta castigam timp si intalnirea o facem cu ajutorul LASER-ului, cu eroare de cativa milimetri.
  Romanul: - Noi pornim constructia de pe ambele maluri in acelasi timp.
  - Pai si? Spune comisia. Cum va intalniti la mijloc?
  - Pai daca ne intalnim bine. Daca nu, o sa aveti doua poduri.
 • De ce a murit cartea de matematica ?
  - Pentru ca are prea multe probleme!
 • - Care e asemanarea dintre caine si inginer?
  - Amandoi au priviri inteligente, dar nici unul nu stie sa se exprime.